mandag 20. juli 2009

Hilsen fra Agios Nikolaus

Naa sitter vi paa en internettcafe midt i byen, Agios Nikolaus. Skikkelig sydenplass, masse turister.
Vi har leid bil og har vaert paa storhandel paa LIDL. Bilen er stappfull av appelsinjuice, UHT-melk, greske poelser, tomater, kaffe, dopapir, cornflakes, oel og andre noedvendigheter... Dessuten fant vi en trelasthandel med granmaterialer fra Nord-Sverige, saa naa skal matvarene holde seg paa plass inne i matskapet. Frontlister paa hyllene er nok en god ide, skjoenner vi etter aa ha opplevd at doerken ble fylt med knuste syltetoeyglass og spaghetti i skjoenn forening da baaten la seg litt over under seilasen fra Kos til Kreta.

Thorstein er ankervakt ombord og ploeyer nok gjennom et par boeker i dag ogsaa!
Det er kjempevarmt her, saa vi gleder oss til aa bade naar vi kommer tilbake til baaten.

I gaar gikk vi forresten tur bort til byen Plaka og kikket over mot Spinalonga hvor det var leprakoloni tidligere, som beskrevet i boka The Island. Det kostet 8 Euro pr person aa bli skysset over saa det droppet vi. Kanskje vi seiler innom paa vei herfra. I morra kjoerer vi en tur til Heraklion, og tar kanskje en tur paa akvariet som ligger paa veien dit.

Ha en fin dag,
- Gjertrud og Ingeborg

1 kommentar:

Marit L sa...

superfint å se at dere opplever nye ting og trosser vær og vind. I dag har jeg gått opp på Nordmarkas høyeste punkt. Det var en fin tur. Vått og grått, men moden blåbær og nesten modene multer var det. God tur videre. Hilsen Marit